• De Klerks groep wil zich graag onderscheiden door persoonlijk contact met de klanten. We werken met korte lijnen en door het gebruik van verschillende vormen van communicatie zijn we snel bereikbaarheid een zorgen we voor een snelle response. Wij hebben aandacht voor de menselijke kant van de relatie met onze klanten. Zoals u hieronder kunt lezen zijn onze diensten zeer veelzijdig en kunt u bij ons terecht met eenvoudige zaken tot zeer specialistische (bedrijfs)vraagstukken. Daarnaast werken wij op vele gebieden samen met gespecialiseerde partners die dezelfde instelling hebben.

   

  • Klerks groep biedt u een brede dienstverlening aan.  

   

  Administratie

  Wij verzorgen uw administratie in Unit4 Accounting. Indien u wenst zelf uw administratie te boeken kan dat via Unit4 Online. Daarnaast verzorgen wij de aangifte omzetbelasting, een eventuele aangifte intracommunautaire prestaties, het opstellen van uw jaarrekening en het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting.

  Ook kunt u bij ons terecht voor fiscale adviezen en het maken van prognoses.

  Indien u online via een ander pakket uw administratie voert, kunt u (indien u dit wenst) deze blijven aanhouden.

  Naast uw financiële administratie heeft u misschien ook personeel in dienst en heeft u een loonadministratie. De verzorging van de loonadministratie hebben wij uitbesteed aan Saldad te Drunen. Onze samenwerking met Saldad is prima en daarmee kunnen we nog steeds u een totaalpakket aanbieden.

  Verzekeringen

  Als particulier en/of zakelijke klant ontkomt u niet aan een goede verzekering. Onze afdeling is intermediair bij verschillende verzekeraars waardoor wij op basis van uw behoefte en wensen aan u de beste keuze kunnen aanbieden.

  Hypotheek/Krediet

  Voor een aankoop van een woning of voor het afsluiten van een persoonlijke lening kunt u ook bij ons terecht. Op basis van diverse gesprekken die u heeft met onze adviseur krijgt u een op maat gemaakte financiering.

  Bankzaken

  Zowel voor de particuliere als zakelijke klant kunt u bij ons terecht voor een betaal- en/of spaarrekening. Hierbij voeren wij een hybride systeem van online en offline mogelijkheden. Digitaal kunt u vele zaken regelen, maar het blijft mogelijk om bij ons aan de balie de zaken te regelen. U wordt dan persoonlijk geholpen door ons.

  Een paar beperkingen

  Ondanks dat we alles onder 1 dak hebben, zijn er een paar beperkingen. Deze beperkingen hebben alleen betrekking op de zakelijke klanten. Vooralsnog is er nog geen mogelijkheid tot een kredietfaciliteit op zakelijke rekeningen en zijn er nog geen mogelijkheden voor zakelijke financieringen. Ondanks deze beperkingen hopen wij u van harte te mogen ontvangen voor een vrijblijvend gesprek.