• Stevig verankerd in Elshout en regio

  Ons bedrijf is geworteld in Elshout. Daar begon de grondlegger van het bedrijf, Jos Klerks, in 1960 een administratiebedrijf in zijn woning aan de Kerkstraat 9. Hij regelde ook verzekeringen voor zijn klanten.
  In 1964 kwam de Regiobank erbij. Het is nu nauwelijks nog voor te stellen, maar in die tijd kwamen klanten hun geld nog aan de deur ophalen. Er was een klein brandkastje en moeder Klerks hielp mee als dat nodig was. Er waren toen nog minder regels dan nu.
  Wat begon met 10 klanten, is inmiddels een middelgroot bedrijf met klanten uit heel de regio. We zijn door de jaren heen gegroeid en gemoderniseerd. Maar één ding is altijd blijven staan: persoonlijke aandacht voor de klant.

  Verhuizingen

  Drie zonen van Jos – Jan, Lucien en Peter – kozen ervoor om in het bedrijf van hun vader te gaan werken en zo groeide het bedrijf steeds uit zijn jasje. Er werd een paar keer verhuisd. Inmiddels is het bedrijf gevestigd aan de Kerkstraat 74.
  Het ‘kantoor aan huis’ werd in stappen een professionele vestiging met aparte spreekkamers en genoeg ruimte voor het ondersteunend personeel. Maar ook hier komen de klanten nog gewoon aan de deur om hun financiële zaken te bespreken of als ze een vraag hebben. De koffie staat altijd klaar.

  Nieuwe aanwas

  Inmiddels heeft de zoon van Peter, Ruud, in het bedrijf overgenomen. Na zijn studies Bedrijfseconomie en Accountancy, werd hij in 2012 medevennoot. In 2017 is het stukje administratie geheel overgenomen.En zo leeft een familietraditie voort.
  Ruud zorgde voor vernieuwing en meer automatisering van het administratie- en accountancykantoor. Want door de steeds veranderende regeling is het belangrijk up-to-date te blijven.

  Meer dan 50 jaar

  Inmiddels bestaan we meer dan 50 jaar. Door mond-tot-mondreclame zijn we een gekende en gewaardeerde dienstverlener voor Elshout en de regio geworden.
  Door onze brede dienstverlening, met onderdelen die elkaar versterken, kunnen wij onze klanten in de volle breedte adviseren en van dienst zijn.

  We werken daarbij onafhankelijk en worden continu bijgeschoold via de beroepsverenigingen waarbij we zijn aangesloten.
  Het bedrijf heeft in 2017 de naamswijziging ondergaan van Firma A.J. Klerks naar Klerks groep.

  Geworteld in de gemeenschap

  In Elshout en de regio zijn we geworteld. Dat willen wij graag laten merken. Klerks sponsort lokale activiteiten, zoals het jaarlijkse handbaltoernooi in Elshout of het tennistoernooi in Heusden. We zijn ook hoofdsponsor van de jaarlijkse Zeepkistenrace in Elshout.